top of page

Palasista kokonaiseksi

-valmennus eron jälkeen

kintsugi maljakko kujeillaan.png

Oletko eronnut? Ärsyttääkö voimalauseet “kyllä se siitä” ja “kaikki järjestyy”? Tiedän. 

Eron jälkeinen elämä ja uuden aloittaminen ei ole helppoa. 

 

Se vaatii itsensä ymmärrystä, uuden oppimista, oivalluksia ja pieniä askeleita. Olen mennyt tuon polun läpi. Olen kahden lapsen äiti ja erosin 34-vuotiaana. Uuden elämän aloittaminen ei ole helppoa, sinkkuus ja/tai vuoroviikkovanhemmuus vaatii yksinolemisen opettelua ja äiti-ihmisellä ei jostain syystä saisi olla omia tarpeita ja kaikki valinnat kyseenalaistetaan. 

 

Haluan auttaa sinua. Toimin seksuaalineuvojana, stylistinä ja esiintymisvalmentaja. Nämä elementit yhdistämällä voin auttaa sinua myös kokoamaan palasista uuden eheämmän sinän! Sinulla on lupa olla rikki. Tunnetko japanilaisen Kintsugi-ideologian? Kun rikkoutunut maljakko kasataan uudestaan ja palat yhdistetään niin siitä tulee kauniimpi, ikäänkuin uusi vahvempi versio itsestään. Korjaus kohottaa arvoa, tuo sen esille.

 

Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen? Laita viestiä, niin lähdetään liikkeelle. Olen täällä sinua varten. Tiedän, että matka ei ole helppo, mutta se on sen arvoinen. 

Valmennuksen sisältö:

Palasista kokonaiseksi Kujeillaan Kati Vasell.png

Tule mukaan!

Valmennuksen kesto 2-3kk. Sovitaan tapaamiset aikataulusi mukaan ja edetään pikkuhiljaa eteenpäin. Olen tapaamisistamme vaitiolovelvollinen ja haluan auttaa sinua voimaan paremmin. Autan sinua eteenpäin kysymyksin ja harjoittein, ihmettelemällä ja pysähtymällä. Tee valinta, ja priorisoi oma hyvinvointisi!

 

Paketin hinta 975 € (sis. alv.),

maksaminen onnistuu  1-3 osassa.

Hinnat voimassa 30.6.2024 asti.

Tapaamiset 2-3 kk aikana.

 

Tapaamisten aiheet ja järjestys määritellään aina asiakkaan tilanteen mukaan.
Osa tapaamisista voidaan pitää etänä, pääosin tapaamiset Tampereella.

 

Halutessasi viimeinen tapaaminen, aarrekartan teko, voidaan pitää yhdessä muiden valmennukseen osallistuvien kanssa, jolloin tapaat muita samassa tilanteessa olevia. Tavoitteena on perustaa valmennuksen käyneiden kesken vertaistuellinen verkosto, joka jatkaa keskustelua suljetussa ryhmässä sekä ohjattuja tapaamisia pienryhmissä. 

teksti kujeillaan valmennus.png

Ota yhteyttä

Varaa aika

0407569720

Osoite

Kalevantie 3, Tampere

bottom of page