top of page
007 KATI KANGASALA.jpg

Seksuaalineuvonta, palvelut & hinnasto:

Seksuaalineuvonta, 45 min
Hinta 95 €
(sis. alv). 

Mikäli koet, että haluat apua seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa, otathan yhteyttä. Seksuaalineuvojaa tavataan yleensä 3-5 kertaa asioiden selviämiseksi ja eteenpäin pääsemiseksi. Asiasi voi olla mikä tahansa haluttomuudesta seksuaaliseen suuntautumiseen tai kivuista fantasioihin. 

Tapaamiset Tampereella tai  ensimmäisen kerran jälkeen mahdollisuus tavata myös etänä.

Kujeillaan-podcast
Kuuntele ilmaiseksi!

Kati aloitti seksuaalineuvoja opintojensa lopputyönä Kujeillaan-podcastin. Podcasti tarjoaa helpon tavan sukeltaa oman seksuaalisuuden maailmaan, löytää oivalluksia parisuhteeseen ja saada työkaluja lasten ja nuorten seksuaalikasvatukseen. Ota Kujeillaan-podcast kuunteluun!

Seksuaalineuvonta, 75 min
Hinta 135 €
(sis. alv.)

Seksuaalineuvonta voi auttaa myös pari- tai moniskuntia, kun suhde on solmussa, haluissa on epätasapainoa tai pohditte vaikka suhteen avaamista tai ruuhkavuosien tuomaa painetta. Seksuaalineuvojaa tavataan yhdessä ja erikseen 3-5 kertaa. 

Tapaamiset Tampereella tai  ensimmäisen kerran jälkeen mahdollisuus tavata myös etänä.

Nuorten seksuaalisuus
45 min, hinta 80 €
(sis.alv.)

Tarjoan seksuaalineuvontaa myös nuorille, noin 12-22 vuotiaille Toinen Tulevaisuus Oy:n kautta. Laita tässä tapauksessa viestiä kati.vasell(a)toinentulevaisuus.fi.

Mikäli nuori kaipaa tukea oman sukupuolensa pohtimisen tai seksuaalisen suuntautumisen kanssa tai ylipäätään seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa, niin autan mielelläni. Nuorten parissa työskennellessäni apunani on Toisen Tulevaisuuden psykoterapeutti Eeva Junnola-Nyström.  

Luennot, puheevuorot
Pyydä tarjous!

Kaipaatko opetuksen tueksi nuorille seksuaalineuvontaa tai esimerkiksi vanhempainiltaan kattavaa ohjelmaa lasten seksuaalikasvatuksesta? Pienet ryhmät tai isot lavat – Kati on luontainen esiintyjä ja puhuu myös seksuaalisuudesta luontevasti. Kerro tilaisuudestasi ja pyydä tarjous puheenvuorosta alla olevalla lomakkeella. 

Palasista kokonaiseksi -valmennus
Hinta 975 €
(sis. alv.)

Mikäli kaipaat kokonaisvaltaisesti apua oman itsesi hyväksymiseen ja uuden sinän kuoriutumiseen, niin ota yhteyttä! Seksuaalineuvojan työn lisäksi toimin myös stylistinä ja esiintymisvalmentajana. Tavataan useampi kerta (5-8).
- Pohditaan seksuaalisuutta,
- Keskitytään ulkoiseen olemukseen ja tyylin päivittämiseen sekä  tehdään sinulle värianalyysi
- ja opetellaan vakuuttavaa vuorovaikutusta.

Tämä paketti on suunnattu ensi sijaisesti naisille. Lue lisää tästä.

Katille on helppo avautua ja ilmapiiri on turvallinen.  Kysymällä oikeita kysymyksiä Kati auttoi näkemään monet omaa mieltä vaivanneista asioista oikeassa valossa. Koin harjoitteiden auttavan ymmärtämään itseä ja omaa seksuaalisuutta. Sain loistavat eväät jatkaa itseni kehittämistä.

- Asiakas L

Varaa aika!

Laita viestiä, niin varataan sinulle aika tai katsotaan sopiva päivämäärä luennolle. 

Kiitos viestistäsi. Palaan asiaan mahdollisimman pian!

bottom of page